تجلیل قربعلی

1398/4/16 يكشنبه خبری - فرهنگی: تکریم و تجلیل آقای قربعلی، مسئول بایگانی دانشگاه

مراسم تکریم و بازنشستگی بایگانی دانشگاه در یک دورهمی صمیمانه برگزار شد. در این نشست،  آقای علی قربعلی  به بیان حال و هوای دوران خدمت 30 ساله خود پرداخت و پس از آن خاطراتی از این دوران  و خدمت قبلی در دانشگاه شریف و ماموریت آموزشی خود در کشور بلژیک را برای همکاران  اداری دانشگاه بازگو کرد. در ادامه دکتر سید سعید آیت ضمن تبریک به وی، از همکاران خواست تا خاطراتی از دوران همکاری با ایشان را برای سایرین بیان کنند و در پایان با اهداء یک قاب میناکاری  (که هنر دست دانشجویان دانشگاه است ) و هدیه ای از سوی مجموعه اداره آموزش، از ایشان تقدیر به عمل آمد. پس از پایان نشست نیز کارکنان دانشگاه با تبریک به آقای قربعلی  برای ایشان آرزوی سربلندی و موفقیت در سایر مراحل زندگی کردند.