خبر طالبی

1398/4/19 چهارشنبه خبری - ورزشی: صعود دانشجوی دانشگاه پیام نور نجف آباد به بام قاره اروپا

محسن طالبی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد هوش مصنوعی نجف آباد،  به قله البروس واقع در کشور روسیه و مشهور به بام اروپا صعود کرد. هفت کوه بلند در قاره اروپا وجود دارد و البروس (Elbrus) (Russia:Эльбрус)  به عنوان بلندترین کوه این قاره شناخته می شود. کوه البروس در بخش جنوب غربی روسیه و نزدیک به مرز گرجستان واقع شده است. این کوه در رشته کوه قفقاز (از مهم ترین و ناهموار ترین رشته کوه های جهان)، واقع شده و مسیر صعودش بسیار طولانی و در عین حال کاملاً استاندارد است. البته از جمله مهم ترین شروط صعود به این کوه، داشتن شرایط آب و هوایی مساعد بوده و بزرگ ترین خطری که می‌تواند در البروس شما را تهدید کند، آب و هوای نامساعد است. هم چنین به جز مسیر استاندارد و شمالی آن، مسیر های فرعی مشکل و پیچیده بسیاری در کوه البروس وجود دارد که دستیابی به آنها بسیار سخت بوده و اطلاعات کمی راجع به آن ها وجود دارد. با این که البروس به عنوان یکی از هموارترین کوه های اروپا محسوب می شود اما مرگ و میر زیادی را به خود دیده و از مرگبارترین کوه های جهان به شمار می آید. قابل ذکر است که در سال ۲۰۰۴ چهل و هشت کوه نورد و اسکی باز در این مکان، جان خود را از دست دادند.

در پایان ضمن عرض تبریک به دانشجوی موفق دانشگاه،  برای ایشان آرزوی موفقیت روز افزون و سربلندی  داریم.