بازدید علیزاده

1398/5/22 سه‌شنبه خبری - فرهنگی: بازدید اختصاصی معاون اداری مالی دانشگاه پیام نور از مرکز نجف آباد

معاون اداری و مالی دانشگاه پیام نور از دانشگاه پیام نور نجف آباد بازدید کرد.سه شنبه 22 مرداد  دکتر علیزاده ضمن بازدید از دانشگاه پیام نور نجف آباد افق دانشگاه پیام نور را روشن ارزیابی کرده و گفت: دانشگاه پیام نور با توجه به داشتن زیرساخت بسیار خوب در زمینه آموزش های آزاد باید به سمت درآمد زائی از طریق تامین نیازهای آموزشی بخش های مختلف کشور برود و روند کسب مجوزهای لازم در حال انجام است.

وی همچنین به راه اندازی سامانه نقل و انتقال کارکنان اشاره کرده و بیان داشت: با راه اندازی این سامانه، ماموریت و انتقال کارکنان به صورت هدفمند انجام شده و توزیع نیروها  در مراکز و واحدها به حد تعادل خواهد رسید. همچنین از این پس برای تصدی پست های خالی در سازمان مرکزی  ضمن اعلام  فراخوان عمومی، شایسته ترین افراد گزینش خواهند شد.

در پایان این بازدید ایشان بر تعامل بیشتر دانشگاه با تمامی سازمان ها و نهادها برای بهتر شناخته شدن برند دانشگاه پیام نور تاکید کرد.