سه‌شنبه 28 فروردین 1403

1394/11/6 سه‌شنبه خبری-فرهنگی:نهمین برنامه گردشگری کارکنان پیام نور نجف آباد-نجف آباد شناسی

در راستای برنامه گردشگری ویژه کارکنان دانشگاه پیام نور نجف آباد که ماهیانه به صورت خودجوش و به منظور بالابردن بهره وری کارکنان و ایجاد روحیه نشاط و دانش پذیری در این مرکز انجام می پذیرد، در تاریخ 28 دی ماه تحت عنوان نجف آبادشناسی و به منظور بازدید از موزه مردم شناسی(خانه قدیمی مهر پرور) و ارگ شیخ بهایی(هفت برج خارون) این شهر برگزار گردید. در بازدید از ارگ شیخ بهایی دکتر آیت رئیس مرکز نجف آباد تاریخچۀ برج های کبوترخانه ارگ شیخ بهایی را توضیح داده و فلسفه استفاده این برج ها را در قدیم خاطر نشان شدند. در بازدید از موزه مردم شناسی نجف آباد واقع در خانه مهرپرور این شهر که از بناهای 110 ساله و به سبک معماری سنتی اسلامی قدیم است ضمن آشنا شدن کارکنان با فرهنگ  و هنر مردم نجف آباد رئیس مرکز نجف آباد در مورد تاریخ معمای سنتی نجف آباد و فلسفه بناهای قدیمی صحبت کردند.