سه‌شنبه 4 اردیبهشت 1403
1401/4/2 پنجشنبه
دیدار رییس و معاون دانشگاه پیام نور و رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان نجف آباد

دیدار رییس و معاون دانشگاه پیام نور و رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان نجف آباد *

جلسه ای با حضور دکتر عطایی رییس و دکتر سلیمانی معاون ایشان و مسئول اداری دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد با دکتر طرقی رییس اداره آموزش و پرورش برگزار گردید.
در این جلسه دکتر عطایی به معرفی مرکز آموزشهای آزاد مرکز نجف آباد پرداخته و هدف آن را توسعه دانش‌های فردی از طریق دوره های کوتاه مدت در تمامی رشته ها اعلام نموده و اظهار امیدواری کرد که بتوان با همکاری آموزش و پرورش برای کلیه افراد از جمله کارکنان ، دبیران و آموزگاران و حتی دانش آموزان دوره های کاربردی برگزار نمود.
همچنین دکتر سلیمانی بر آمادگی مرکز جهت برگزاری دوره های مورد نیاز اولیاء دانش آموزان و خانواده های پرسنل آموزش و پرورش تأکید کرد.
در پایان طبق درخواست دکتر طرقی مقرر گردید مکاتبات لازم در این خصوص از جانب دانشگاه به آموزش پرورش انجام گرفته تا تصمیمات لازم اتخاذ گردیده وبا توجه به آسیب‌هایی که در دوران کرونا برای قشر جوان و بخصوص دانش آموزان بوجود آمده تلاش بیشتری از سوی طرفین در خصوص حل آن صورت پذیرد.

🗓پنج شنبه 2 تیرماه 1401

📣روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد