سه‌شنبه 4 اردیبهشت 1403
1401/4/13 دوشنبه
دیدار رئیس و معاون دانشگاه پیام نور نجف آباد با فرماندار شهرستان

*دیدار رئیس و معاون دانشگاه پیام نور نجف آباد با فرماندار شهرستان *

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد، دکتر عطایی و دکتر سلیمانی ،رئیس و معاون دانشگاه روز دوشنبه 1401/04/13 در دفتر فرماندار شهرستان با ایشان دیدار و گفتگو داشتند.
در این دیدار که مسئول امور اداری مرکز و معاون توسعه و برنامه ریزی فرماندار نیز حضور داشتند، دکتر عطایی پس از معرفی اجمالی دانشگاه پیام نور توضیحاتی   از مشکلات موجود در اخذ سند مالکیت دانشگاه ارائه نمود.تغییر مسیر خط مترو شهرستان از دیگر موارد مطروحه در این جلسه بود. در ادامه دکتر عطایی توضیحاتی در خصوص آموزشهای آزاد دانشگاه ارائه داده و دکتر سلیمانی هم بر آمادگی مرکز جهت برگزاری دوره های ضمن خدمت برای پرسنل دستگاههای اجرائی شهرستان و هم چنین دوره های مورد نیاز جهت خانواده ایشان تأکید کرد.
در ادامه آقای مباشری فرماندار محترم شهرستان اظهار داشت که در خصوص مشکلات بوجود آمده با شهردار نجف آباد رایزنی خواهند نمود و اظهار امیدواری کرد که با همکاری ادارات شهرستان با محوریت دانشگاه پیام نور ، در خصوص توسعه دوره های کاربردی و میان رشته ای آموزشهای آزاد دانشگاه، اقدامات و همکاریهای لازم  انجام گیرد.
در پایان مقرر گردید در این خصوص مکاتبات لازم از طرف دانشگاه با فرمانداری صورت پذیرد.

13 تیرماه 1401

روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد