فرهنگی و فوق برنامه
1401/3/9 دوشنبه
بازدید رییس و معاون دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد از دانشگاه پیام نور واحد علویجه

🔹به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد جلسه ای با حضور دکتر عطایی ریاست و دکتر سلیمانی معاونت مرکز نجف آباد روز دوشنبه 1401/03/09 به همراه همکاران اداری، اعضای هیأت موسس واحد علویجه، اعضای شورای اسلامی شهر علویجه و جمعی از مسئولین شهر در محل دانشگاه پیام نور واحد علویجه برگزار گردید.
🔸در این دیدار دکتر عطایی ضمن تشکر از زحمات این عزیزان به این نکته اشاره کرد که حذف رشته های این دانشگاه باید بصورت چند جانبه از طرف مسئولین شهر و دانشگاه تا حصول نتیجه پیگیری گردد.
🔺اعضای محترم هیأت موسس، و اعضای محترم شورای اسلامی شهر علویجه ضمن تبریک به دکتر عطایی و دکتر سلیمانی و ارائه گزارش اقدامات انجام شده در خصوص بازگشت رشته های حذف شده این دانشگاه، حمایت همه جانبه خود را جهت ادامه کار پیام نور واحد علویجه اعلام نموده و از دکتر عطایی خواهان پیگیری بازگشت رشته های حذف شده این دانشگاه بودند.
♦️در پایان دکتر عطایی و هیأت همراه از زمین و محل اجرای فونداسیون ساختمان در حال احداث این واحد بازدید نمودند.

📢روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد