فرهنگی و فوق برنامه
1401/4/13 دوشنبه
برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از اعتیاد به مناسبت هفته مبارزه با سو ء مصرف مواد مخدر

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از اعتیاد به مناسبت هفته مبارزه با سو ء مصرف مواد *مخدر

✒️به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد، کلاس آموزشی پیشگیری از مصرف مواد مخدر و نوجوان سالم به مناسبت هفته مبارزه با سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر در مرکز نجف آباد با حضور رییس و معاون مرکز و همکاران علمی و اداری برگزار گردید. در این جلسه خانم احمدی نیا کارشناس اداره بهزیستی شهرستان توضیحات لازم در خصوص انواع مواد، عوامل و بسترهای ایجاد اعتیاد در نوجوانان و جوانان ، اهمیت توجه به سلامت نوجوانان و عوارض مصرف مواد را ارائه نموده و به پرسشهای حاضرین در این خصوص پاسخ داده شد.

13 تیر ماه 1401

📣روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد