جمعه 7 اردیبهشت 1403
مراسم تکریم و معارفه معاون دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد

✍🏼 مراسم تکریم و معارفه معاون دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد
┄┅┅┅┅❀🇮🇷❀┅┅┅┅┄
💠 مراسم تکریم و معارفه معاون مرکز نجف آباد با حضور دکتر مختاری رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان، مدیران اداری و روابط عمومی استان، رئیس مرکز نجف آباد و همکاران علمی و اداری مرکز برگزار گردید.
🔶 دکتر عطائی با معرفی دکتر سلیمانی به عنوان سرپرست معاونت مرکز از زحمات و پیگیری های سرکار خانم دکتر انتشاری در زمانی تصدی معاونت مرکز تشکر و قدردانی کرد و برای هر دو بزرگوار آرزوی موفقیت نمود.
🔷 خانم دکتر انتشاری معاون سابق مرکز با ابراز خرسندی از همکاری با کارکنان و اساتید مرکز در دوران تصدی خود به آقای دکتر سلیمانی تبریک گفت و برای ایشان آرزوی موفقیت روز افزون در پست سرپرست معاونت مرکز را نمود.
💠 دکتر مختاری رئیس استان از تلاش‌ها ‌و زحمات خانم دکتر انتشاری و کارکنان مرکز در پیشبرد اهداف دانشگاه تشکر و قدردانی نمود.
🔶 در ادامه مراسم دکتر سلیمانی معاون جدید مرکز نجف آباد ضمن خیر مقدم و تشکر از مسئولین و مدعوین، برنامه ها، ایده ها و طرحهای اجرایی خود را در مسیر اعتلا و پیشرفت علمی و فرهنگی مرکز تشریح نمود.
🔻 در پایان مراسم از زحمات سرکار خانم دکتر انتشاری با اهداء لوح تقدیر و تندیس یادبود تشکر و قدردانی بعمل آمد.

🗓️ شنبه ۷ خرداد ماه ۱۴۰۱

🎙️ *روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد