چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403
اخبار مرکز
1401/3/30 دوشنبه

.

دیدار جانشین ناحیه بسیج سپاه نجف آباد با رییس و معاون دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد**

🟢به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام‌ نور مرکز نجف آباد، جناب سرهنگ اصلانی جانشین ناحیه بسیج سپاه نجف آباد، آقای قدیریان مسئول ناحیه بسیج سازندگی سپاه نجف آباد، آقای مسعودی مسئول بسیج دانشجویی شهرستان و آقای صالحی مسئول بسیج دانشجویی مرکز نجف آباد با دکتر عطایی رییس مرکز و دکتر سلیمانی معاون ایشان در دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد دیدار داشتند.

🔵در این دیدار که اولین دیدار رییس و معاون مرکز با مسئولین سپاه ناحیه نجف آباد بود طرفین به انجام برنامه های مشترک تأکید داشته و دکتر عطایی ضمن ارائه توضیحات مفصل در رابطه با آموزشهای آزاد، خواستار تعامل سپاه شهرستان در این موضوع شد.

🟡در ادامه جلسه مسئولین ناحیه بسیج دانشجویی و بسیج سازندگی شهرستان ضمن ارائه گزارش از حوزه فعالیت فوق آمادگی خود را جهت همکاری با دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد در راستای حمایت از نخبگان شهرستان و شناسایی و معرفی آنها اعلام کردند.

دوشنبه 30 خرداد ماه 1401

روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد