یکشنبه 16 اردیبهشت 1403
1402/2/12 سه‌شنبه
به مناسبت روز معلم از اعضای هیئت علمی مرکز تقدیر شد

💠"به مناسبت روز معلم از اعضای هیئت علمی مرکز تقدیر شد"

همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم از زحمات اساتید دانشگاه با اهدای لوح، تقدیر شد.
در این مراسم که روز سه شنبه 1402/02/12 برگزار گردید، ضمن تجلیل از اساتید مرکز، طرح جامع عفاف و حجاب و راهکارهای اجرائی آن در دانشگاه، مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین حاضرین در جلسه پیشنهادات خود  را در خصوص امتحانات پایان نیمسال مطرح نموده و پیرامون مسائل جاری مرکز نیز مواردی طرح و مورد بررسی قرار گرفت.

12 اریبهشت1402
                                         🎙 روابط عمومی دانشگاه پیام نور نجف آباد