شنبه 8 اردیبهشت 1403
دیدار صمیمانه رئیس و معاون دانشگاه پیام نور نجف آباد
با نماینده شهرستان جناب آقای ابوترابی

.

💠دیدار صمیمانه رئیس و معاون دانشگاه پیام نور نجف آباد با نماینده شهرستان جناب آقای ابوترابی

در این دیدار که روز یکشنبه 24/10/1402 در دفتر نماینده محترم شهرستان انجام گرفت، ابتدا آقای دکتر عطائی ضمن تشکر و قدردانی از حمایتهای بی دریغ آقای ابوترابی در تثبیت جایگاه دانشگاه پیام نور، گزارشی از دانشگاه پیام نور مرکز نجف آباد و واحدهای دهق و علویجه ارائه نمودند و خواستار مساعدت نماینده محترم شهرستان از بودجه در اختیار و بودجه مربوط به نفت جهت تأمین اعتبار مربوط به تعمیرات و بازسازی نمازخانه دانشگاه و بدهی چاه آب موجود در مرکز شدند.
در ادامه نماینده محترم شهرستان ضمن تشکر از پیگیری و تلاشهای انجام شده جهت ارتقاء مرکز نجف آباد، قول مساعد در خصوص پیگیری آب رسانی از پساب فاضلاب شهرستان از بودجه در اختیار نماینده برای فضای سبز این مرکز را داده و مقرر شد بدین منظور و همچنین تأمین هزینه های انجام شده در مجموعه نمازخانه، دانشگاه مکاتباتی با ایشان انجام نماید.

🌐 http://njfb.isfahan.pnu.ac.ir
📱eitaa.com/njfpnu